A/S SCANDINOVA

2019年7月13日11:33:09 评论 173

A/S SCANDINOVA

Scandinova er Danmarks største og mest komplette gulvgrossist

Vi leverer alt, hvad den professionelle håndværker og forhandler har brug for af gulvbelægninger, overfladebehandlingsprodukter, værktøj, maskiner, sikkerhedsudstyr, arbejdstøj og meget mere.

Når du vælger Scandinova, vælger du først og fremmest to ting. Et hav af unikke løsninger og et tæt og serviceorienteret samarbejde. For os handler det ikke bare om alt det, du kan få til gulvet. Det handler nemlig også om professionel sparring og rådgivning, der er skræddersyet til dig og din virksomhed. Alle gulvløsninger kan diskuteres med os og vi bringer gerne producenterne ind i diskussionerne.

Derfor vil du altid møde dygtige folk, som brænder for deres fag.

Folk, der strækker sig til det yderste for at hjælpe dig godt på vej. Alle medarbejdere i Scandinova har således som basis en lang gulvfaglig baggrund eller har gennem årene fået en intensiv oplæring i systemer, produkter og løsninger.

Med gulvcentre spredt ud over hele landet sørger vi samtidig for, at du nemt og hurtigt kan få de rigtige produkter i de rigtige mængder til den bedste pris. Scandinova er altid skræddersyede løsninger uanset dit behov eller dine ønsker.

Som de største på markedet kan vi hos Scandinova til enhver tid garantere konkurrencedygtige priser på sammenlignelige løsninger. Vi stiller selvfølgelig også med markedets bredeste sortiment og største udvalg af services.

Kontakt os for at høre, hvilke fordele du vil opnå i et fremtidigt samarbejde og har du idéer til noget, vi kan gøre bedre, så tøv ikke med at sende forslag til vores direktør Steffen Juncker på spj@scandinova.dk.

Det skal være nemt at handle med Scandinova

Company website:www.Scandinova.dk

Company Headquarters:Søborg, Hovedstaden

Founding time:1960

Type of company:Listed company

Focus area:B2B

外贸日报
  • 文本由 发表于 2019年7月13日11:33:09
  • 除非特殊声明,本站文章均为原创,转载请务必保留本文链接
匿名

发表评论

匿名网友 填写信息